detector.media
27.11.2016 11:22
Аналітик каналу Fox News, яка закликає домовитися з Росією, працюватиме в адміністрації Трампа
Аналітик каналу Fox News, яка закликає домовитися з Росією, працюватиме в адміністрації Трампа
Обраний президент США Дональд Трамп оголосив, що він вибрав аналітика каналу Fox News Кетлін МакФарленд на посаду заступниці його радника з національної безпеки.

Про це повідомляє сайт телеканалу.

Кетлін МакФарленд, яка раніше була аналітиком національної безпеки для Fox News, працювала в адміністрації президентів США Річарда Ніксона, Джеральда Форда і Рональда Рейгана. Вона вже підтвердила, що погодилася на пропозицію Дональда Трампа і призупиняє свій контракт з Fox News.

Дональд Трамп заявив, що Кетлін МакФарленд «має величезний досвід і вроджений талант», який буде служити доповненням його «фантастичній команді», яка працюватиме на національну безпеку. У відповідь колишній аналітик Fox News назвала Трампа тим, хто зданий знову «зробити Америку великою».

Навесні 2014 року Кетлін МакФарланд заявила, що якщо Україна погодиться з федералізацією, то Володимир Путін отримає Схід країни і без введення військ. За словами тодішнього аналітика Fox News, президент Росії націлився не тільки на Україну, наступною його мішенню може стати Литва, Естонія і Латвія. За тїї словами, основна і підсумкова мета Путіна - знищення НАТО.

Через два роки, влітку 2016 року Кетлін МакФарланд заявляла, що Україна не має шансів повернути Крим.

В першу чергу, на її думку, майбутній президент США повинен піти на примирення з росіянами, забувши про Крим і права України на цей півострів.

«Я б розглянула можливості роботи з Росією», - заявила Кетлін МакФарланд.

Водночас вона вважає, що США в змозі приборкати Росію, не дозволивши їй відтворити СРСР або розколоти НАТО.

У 1970-1976 роках Кетлін МакФарленд служила помічником Генрі Кіссінджера в Раді національної безпеки. У Білому домі Рональда Рейгана вона працювала в якості головної заступниці помічника міністра оборони США-Офіційного представника Пентагону. Вона невдало балотувався в Сенат в 2006 році в Нью-Йорку.

Нагадаємо, телеведуча Fox News Меган Келлі заявила, що новообраний президент Сполучених Штатів Дональд Трамп безуспішно намагався підкупити журналістів «подарунками» під час президентської кампанії.

На фото – Кетлін МакФарленд

Фото: joinfo.uа

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY