detector.media
25.11.2016 13:41
Журналістів УНІАНу та каналу «Україна» не пускають на допит Януковича у Ростовський суд
Журналістів УНІАНу та каналу «Україна» не пускають на допит Януковича у Ростовський суд
Українських журналістів та операторів інформаційного агентства УНІАН і телеканалу «Україна» не пускають у будівлю Ростовського обласного суду РФ, де має відбудится допит екс-президента України Віктора Януковича в режимі відеозв'язку зі Святошинським райсудом Києва.

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначено на сайті інформагентства, пропуск журналістів до суду почався за годину до початку допиту (13.00 за київським часом).

«Зокрема, до суду не пускають кореспондента та оператора телеканалу ТРК «Україна», а також кореспондента та оператора УНІАН», – повідомляє агентство.

Причому, як зазначає УНІАН, українські журналісти пройшли в будівлю суду, їх відмітили у відповідному списку, однак після цього вийшов чоловік у цивільному, поміняв списки і заявив, що потрібно пропускати за новим списком, в якому українських ЗМІ вже немає.

Нагадаємо, сьогодні, 25 листопада, у Святошинському районному суді Києва розпочалося засідання, на якому має відбутися відеодопит екс-президента України Віктора Януковича з Ростова-на-Дону. Трансляцію роблять  «Громадське телебачення», «UA: Перший» та інтернет-портал 112.ua.

На відеодопит Януковича у Києіві акредитувалися 102 представники українських ЗМІ. Російським журналістам у акредитації було відмовлено.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY