detector.media
25.11.2016 12:43
«Громадське», «112» та «UA: Перший» транслюватимуть допит і прес-конференцію Януковича
«Громадське», «112» та «UA: Перший» транслюватимуть допит і прес-конференцію Януковича
Сьогодні, 25 листопада, «Громадське телебачення», «UA: Перший» та інтернет-портал 112.ua транслюватимуть допит у суді і прес-конференцію колишнього Президента України Віктора Януковича з приводу розслідування вбивств на Майдані.

«Громадське» розпочне трансляцію засідання Святошинського суду у справі про вбивства на Майдані з 11 ранку. У межах трансляції «Громадське» покаже допит Віктора Януковича через відеозв’язок із судом, а також його прес-конференцію в Ростові-на-Дону. З Ростова прямі включення робитиме Наталка Гуменюк.

112.ua вестиме онлайн-трансляцію як допиту Віктора Януковича в суді, так і його прес-конференції в Ростові.

«UA: Перший» транслюватиме допит екс-президента України Віктора Януковича наживо орієнтовно 13:00.

Зазначимо, у травні Святошинський районний суд Києва вирішив допитати по відеоконференцзв'язку Януковича та екс-командувача Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Станіслава Шуляка в справі проти 5 колишніх співробітників спецпідрозділу «Беркут», обвинувачених у розстрілі 48 активістів Євромайдану на вул. Інститутській в Києві. Відеодопит заплановано на 13:00.

О 18:00 за київським часом (19:00 за московським) у Ростові анонсовано прес-конференцію Віктора Януковича. Це буде третя прес-конференція Януковича в Ростові після його втечі з України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY