detector.media
24.11.2016 14:21
У 17-го каналу з’явився новинний портал
У 17-го каналу з’явився новинний портал
17-й канал створив власний інформаційний портал 17news. Про це йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

Журналісти нового сайту 17news писатимуть про політику, економіку, спорт шоу-бізнес та проблеми країни. На сайті також виходитимуть журналістські розслідування.

«Гострі журналістські розслідування – невід'ємна і, мабуть, найголовніша частина 17news, - розповів один з керівників проекту Жан Новосельцев. – На порталі вони представлені в текстовому і відео форматах. Ми, як і раніше, покажемо найактуальніше: корупційні схеми українських чиновників, соціальна нерівність і несправедливість, всі вади і перемоги процесу реформування в Україні. Тематика матеріалів журналістів-розслідувачів стосується кожного жителя України. Головне, що цензура і заборони на ту чи іншу інформацію в розслідуваннях відсутні».

За словами автора проекту 17news  Андрія Павловського, на сайті будь-хто може розміщувати свої матеріали. Вже, за інформацією прес-служби, бажання співпрацювати виявили понад півсотні журналістів і блогерів з усієї України.

«Варто зазначити, що концепція роботи 17news чимось нагадує інформагентство, де будь-який бажаючий майстер пера може без цензури і всякого роду заборон розмістити свою ексклюзивну новина, - сказав пан Павловський. – При цьому, редакція залишає за собою право перевірити кожне слово. Імена та прізвища журналістів, при їх бажанні, розкриватися не будуть».

Нагадаємо, нещодавно ставло відомо, що івано-франківський блогер Руслан Коцаба, якого було засуджено до 3 років і 6 місяців позбавлення волі за перешкоджання діяльності Збройних сил України, а пізніше – виправдано, працюватиме журналістом на 17-му каналі.

Фото: скріншот сайту 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY