detector.media
22.11.2016 16:30
Роскомнагляд поскаржився YouTube на сюжет «Громадського Тб Запоріжжя» про Яроша
Роскомнагляд поскаржився YouTube на сюжет «Громадського Тб Запоріжжя» про Яроша
Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій Росії (Роскомнагляд) звернулася до адміністрації відеохостингу YouTube зі скаргою на онлайн-телеканал «Громадське Тб Запоріжжя» через публікацію телеканалом інтерв’ю з лідером «Правого сектору» Дмитром Ярошем.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook керівник ГО «Громадське. Запоріжжя» Тарас Білка, повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ). Однак згодом пост Білки був видалений адміністраторами мережі.

За словами керівника ГО, в результаті скарги сюжет залишився доступним на YouTube, але тепер є забороненим для перегляду в Росії.

Як зазначає ІМІ, кількість різного роду попереджень зросла після того, як «Громадське», зокрема, почало акцію  #Трон_на_аукціон.

Залізний Трон Сходу – це арт-проект від запорізьких волонтерів, ідеєю якого є не сам об’єкт, виготовлений зі зброї, а слова, які кажуть люди, що сідають на нього.

Залізний трон сходу, створений з «уламків війни» запорізькими волонтерами, було виставлено на продаж 14 листопада та придбано запорізьким бізнесменом за 150 тисяч гривень.

 Нагадаємо, у серпні Роскомнагляд звернулався в техпідтримку відеосервісу YouTube з проханням заблокувати на ресурсі сюжет харківського медіапроекту «Накипело». Відео було заблоковано.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY