detector.media
22.11.2016 13:50
У Слов’янську намагалися зірвати ефір «Громадського Тб Донбасу» про Майдан
У Слов’янську намагалися зірвати ефір «Громадського Тб Донбасу» про Майдан
У Слов'янську (Донецька область) невідомі намагалися зірвати ефір «Громадського телебачення Донбасу», який був присвячений Дню гідності та свободи

Про це повідомляє «Громадське Тб Донбасу».

21 листопада «Громадське Тб Донбасу» проводило спецефір, під час якого журналісти включали по скайпу учасників донецького євромайдану та обговорювали його причини і наслідки.

За півторагодинний ефір, як зазначає «Громадське Тб Донбасу», в приміщенні зникав інтернет. А в 19.15 в студію прийшли невідомі чоловіки, які вимагали пояснити, що відбувається в редакції і «чим зараз зайняті журналісти».

«Тим самим, невідомі зірвали спецефір. Але незважаючи на це, ми продовжували працювати. Редакція встановлює особи чоловіків і причини події», – повідомляє «Громадське Тб Донбасу».

Зранку 22 листопада у приміщенні, де знаходиться студія «Громадського Тб Донбасу», знову були невідомі, які чекали журналістів. О 10.00 вони покинули будівлю.

«Редакція «Громадського Тб Донбасу» з тривогою відноситься до події. Ми вважаємо неприпустимим навіть мінімальний тиск на незалежних журналістів не тільки в День гідності і свободи, а й в будь-який інший час», – йдеться у повідомленні.

Повний запис ефіру:

Нагадаємо, 16 листопада з власної студії в Слов'янську почало мовлення «Громадське ТБ Донбасу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY