detector.media
22.11.2016 10:40
«Еспресо» запустив нові промо-ролики до 3-ї річниці телеканалу
«Еспресо» запустив нові промо-ролики до 3-ї річниці телеканалу

24 листопада український інформаційний телеканал ЕСПРЕСО відзначає 3-й день народження. В свій новий рік канал входить під гаслом «Ми живемо новинами».

В нових роликах ведучі з'явилися такими, якими є у повсякденному житті. Альбіна Безроденко — на репетиції (ведуча серйозно захоплюється спортивними бальними танцями, має КМС), Назар Довгий і Василь Зима — на спортивних майданчиках. У кожного є свої захоплення, своє життя. Але родину ЕСПРЕСО поєднує одне — новини, необхідність донести головне та важливе глядачу.

“Ми всі різні, алє є те, що нас обєднує — це прагнення донести інформацію першими, незалежно від того де ми знаходимось і чим займаємось. Робота на телебаченні це вміння відірватись від свого захоплення, це недоспані ночі, стрес, хвилювання, це колосальна відповідальність. Але, в той самий час, — це життєвий ритм, драйв та відчуття того, що дійсно робиш щось корисне в цьому житті. Принаймні  у нас, на ЕСПРЕСО, це саме так”, - розповідає ідею створення роликів режисер Геннадій Самойленко.

Історія телеканалу і сайту розпочалась у 2013 році, коли 24 листопада у Києві відбулись перші мітинги опозиції. Розуміючи необхідність надання правдивої інформації українцям, команда ЕСПРЕСО включилась у висвітлення найгарячіших подій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY