detector.media
21.11.2016 17:35
20-22 грудня - в Одесі проходитиме Міжнародний дитячий кінофестиваль NEXT
З 20 по 22 грудня у кінозалах Одеської кіностудії та мережі кінотеатрів «Планета Кіно» відбудеться III Міжнародний дитячий кінофестиваль NEXT, який започаткувала Одеська кіностудія.

Про це повідомляє прес-служба кіностудії.

Міжнародний  дитячий кінофестиваль NEXT – фестиваль ігрового, документального  та анімаційного кіно для дітей та підлітків. У фестивалі беруть участь професійні твори авторів з України та зарубіжжя.

Фестиваль є конкурсним. Поза конкурсом відбуваються кінопокази фільмів відомих кінорежисерів, зустрічі з  творчими особистостями, майстер-класи митців.

В рамках фестивалю планується:

- кінопокази національних  та зарубіжних кінокартин та мультфільмів;

- ретроспектива анімаційних фільмів Давида Яновича Черкаського – українського художника-мультиплікатора, режисера-мультиплікатора, Народного артиста України;

- аматорське кіно, що зняте дітьми та для дітей;

- проведення творчих зустрічей з українськими та зарубіжними  діячами кіномистецтва;

- покази кінофільмів, що будуть відібрані до міжнародного та національного повнометражного та короткометражного конкурсів, а також спеціальні покази відомих та визнаних як на міжнародних кінофестивалях так і за часи кінопрокату фільмів, орієнтованих на дитячу та підліткову аудиторію;

- проведення міжнародного конкурсу серед повнометражних картин, міжнародного конкурсу серед короткометражних картин, із залучанням експертного журі, що складатиметься із дорослого професійного журі та дитячого журі.

Організатори: Одеська кіностудія, Продюсерський центр Одеської кіностудії (ПЦ ОК), за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Одеської ОГА та Одеського міської ради.

Президент фестивалю голова правління приватного акціонерного товариства «Одеська кіностудія» Андрій Звєрєв.

Керівник прес-служби: Ольга Щербакова +38-066-737-37-17 +38-048-339-525. Сайт кінофестивалю в Інтернеті: nextfilm.od.ua Штаб фестивалю: Французький бульвар, 33. каб.302. з 10.00 до 18.00

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY