detector.media
21.11.2016 15:20
Російське телебачення покаже антимайданівський фільм «Україна у вогні»
Російське телебачення покаже антимайданівський фільм «Україна у вогні»
Сьогодні, 21 листопада, телеканал Рен-tv покаже росіянам фільм Олівера Стоуна «Україна у вогні», у якому стверджується, що Майдан організувало Центральне розвідувальне управління США.

 Про це пише «Українська правда».

Хто є спонсором фільму, російські ЗМІ не пишуть. Однак повідомляють, що сценарист Стоун для створення стрічки поговорив із президентом Росії Володимиром Путіним, екс-президентом України Віктором Януковичем і міністром внутрішніх справ тих часів Віталієм Захарченком.

У фільмі також задіяно американського журналіста Роберта Перрі, який раніше заявляв про «неонацизм» в Україні й замовчування «правди» про катастрофу літака MH17. У стрічці він виступає експертом.

«З його слів випливає, що Національний фонд на підтримку демократії й інші організації США спонсорували тренінги українських активістів і роботу журналістів, завдяки чому нібито в листопаді 2013 року запустилися канали Spilno TV, «Громадське Тб», Еспресо TV», – пише «Українська правда».

Режисирував фільму «Україна у вогні» українець Ігор Лопатьонок, який називає свою роботу «розслідувальною журналістикою».

Як зазначає видання, прихильники Майдану в анонсах фільму на російському телебаченні не згадуються.

Фото: Еспресо.TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY