detector.media
21.11.2016 11:12
24 листопада відбудеться Виставка-презентація телевізійного контенту Кореї – 2016
24 листопада в Києві, у готелі “Hyatt Regency Kiev”, з метою посилення співпраці між Україною та Кореєю у сфері телерадіомовлення відбудеться Виставка-презентація телевізійного контенту Кореї – 2016.

Під час заходу буде представлено різноманіття жанрів корейського телевізійного мовлення, серед яких драми (серіали), документальні та анімаційні фільми, вироблені корейськими телевізійними продюсерами, котрі працюють як на суспільних і кабельних каналах, так і займаються незалежним виробництвом.

Зазначена зустріч дасть змогу тісніше поспілкуватися українським і корейським виробникам кіно- і телепродукції, започаткувати нові бізнес-можливості і проекти, сприяти розвитку дружніх і взаємовигідних стосунків між представниками галузі обох країн. Крім того, це буде надзвичайна нагода для знайомства з корейською культурою.

Національна рада зі свого боку підтримує тісні стосунки з корейською телеіндустрією, започатковані минулого року під час візиту до Кореї голови Національної ради Юрія Артеменка, першого заступника голови Ольги Герасим’юк і керівника апарату регуляторного органу Володимира Пащука. Плідний діалог і дружні стосунки з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Кореї в Україні Лі Янг Гу сприяли налагодженню стосунків між представниками медіа-індустрії обох країн, у тому числі й організації цієї виставки.

Захід організовано Міністерством науки, ІКТ і планування майбутнього, а також Національним агентством сприяння ІТ-індустрії Республіки Кореї.

Охочі взяти участь у виставці-презентації мають підтвердити свою участь пані Жін Кім (email:jkim@prodigm.co.kr).

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY