detector.media
20.11.2016 10:18
Заліщук, Лещенко і Найєм більше не входять до керівних органів «ДемАльянсу»
Заліщук, Лещенко і Найєм більше не входять до керівних органів «ДемАльянсу»
19 листопада на з’їзді політичної партії «ДемАльянс» були переобрані керівні органи, до яких тепер не входять колишні журналісти, а нині народні депутати Світлана Заліщук, Сергій Лещенко та Мустафа Найєм.

Про це повідомляє «ДемАльянс» у своєму Facebook.

Нагадаємо, на позачерговому з'їзді політсили у Києві 9 липня колишня ативістка руху «Стоп цензурі!», народна депутатка Світлана Заліщук («Блок Петра Порошенка») була обрана співголовою політичної партії «ДемАльянс». Другим співголовою політичної сили став голова партії «ДемАльянс» Василь Гацько, скандально відомий своєю позицією щодо заборони вступу в партію ЛГБТ-активістів.

19 листопада  співголовами «ДемАльянсу» були обрані Василь Гацько та Вікторія Пташник.

У липні до правління партії були обрані разом з двома співголовами партії Максим Черкасенко, Олег Дерев'янко, Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Вікторія Пташник, Зоя Буйницька, Світлана Коломієць, Владислав Оленченко, Андрій Длігач.

19 листопада був обраний інший склад правління партії, до якого увійшли разом із новими співголовами Артем Романюков, Максим Черкасенко, Владислав Оленченко, Євгенія Матейчук, Ігор Андрійченко.

На з’їзді була також прийнята політична резолюція партії «ДемАльянс».  

«Партія “ДемАльянс” вимагає від політиків старої формації, заплямованих корупцією, причетних до провалів новітньої історії України, вийти з гри та відкрити політичний простір для нового покоління. Партія “ДемАльянс” також закликає Президента Петра Порошенка відмовитися від ідеї балотування на другий термін задля того, аби решту каденції присвятити справжній боротьбі за зміни, а не боротьбі за політичні дивіденди, яка неминуче зробить його заручником популізму та угодником олігархічних кланів», - йдеться в резолюції.

Як повідомляла «Українська правда», 14 листопада фракція «Блоку Петра Порошенка»  виключила народних депутатів Світлану Заліщук та Мустафу Найєма, а також Наталію Новак з міжнародних делегацій. Згідно з інформацією, ініціатором відкликання став Ігор Кононенко. Формальним приводом стало членство депутатів в «ДемАльянсі».

Партія «ДемАльянс» розцінила рішення фракції ББП про виключення зі складу парламентських делегацій Ради Європи та НАТО Світлани Заліщук та Мустафи Найєма як політичну розправу.

На фото - нове правління політсили

Фото: Facebook «ДемАльянсу»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY