detector.media
18.11.2016 19:28
Росіянин судиться з телецентром «Останкіно» через «отупление населения»
Росіянин судиться з телецентром «Останкіно» через «отупление населения»
Мешканець Москви (Росія) Роман Масленников подав до суду на телецентр «Останкіно» через «отупление населения» після перегляду телевізійних передач і вимагає компенсації моральної шкоди майже 1 мільйон рублів.

Про це повідомляє російське інформагентство «РИА Новости».

«Я подав до суду на Останкіно. (Вимагаю) моральну шкоду за "отупление населення" програмами, які вони виробляють», - сказав агентству Роман Масленников.

У своєму позові москвич вказує, що постійно дивиться телевізор і останні кілька років «став відчувати залежність від щоденного перегляду телевізійних передач».

«Якщо я в день не дивлюся телевізор хоча б 30 хвилин, мій настрій різко погіршується, знижується апетит і тим самим порушується обмін речовин у всьому організмі», - вказує позивач.

Після цього Роман Масленников вирішив дивитися телевізор щодня мінімум дві години.

«Так, протягом шести місяців я дивився телевізор більше двох годин в день і прийшов до такого висновку, що рівень мого інтелекту значно впав, у мене різко погіршилася пам'ять, і я не можу згадати, чим і що я робив на днях», - написав в своєму позові Роман Масленников.

Він відзначив, що отримав «погіршення розумового здоров'я», а його розумові процеси загальмувалися через «надлишкову інформацію», яка транслюється телевізором у вигляді реклами, телешоу, новин, серіалів.

Позивач вимагає суд зобов'язати ФГУП ТТЦ «Останкіно» відшкодувати йому моральну шкоду в 987,6 тисячі рублів і зобов'язати компанію проінформувати споживачів про заподіяння шкоди здоров'ю шляхом перегляду телевізійних передач.

Нагадаємо, майже дві третини росіян (60%) вважають необхідною цензуру в інтернеті. Такі результати опитування «Левада-центру» щодо довіри до ЗМІ та цензури.

Фото: daroo.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY