detector.media
18.11.2016 16:17
«Країна ФМ» отримала дозвіл на тимчасове мовлення в Краматорську
«Країна ФМ» отримала дозвіл на тимчасове мовлення в Краматорську
18 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала дозвіл на тимчасове мовлення на території проведення антитерористичної операції радіостанції «Країна ФМ» (ПрАТ «Радіокомпанія “Гала”»).

«Країна ФМ» отримала дозвіл на мовлення в місті Краматорську Донецької області на частоті 89,4 МГц із потужністю передавача 250 Вт.

За словами члена Нацради Сергія Костинського, це 70-та частота, на яку Нацрадою видано дозвіл на тимчасове мовлення.

«Країна ФМ» - радіомережа, яка стартувала в ефірі 9 листопада в 9 містах на частотах, на яких до того мовило «Радіо ЄС». Концепція радіостанції передбачає 100% української музики та української мови в ефірі. Радіокомпанія належить нідерландському холдингу Radiocorp.

Дотепер радіо «Країна ФМ» (і його попередник – «Радіо ЄС») не мали дозволів на тимчасове мовлення в зоні АТО.

Нагадаємо, що 3 листопада в Києві було презентовано ще один проект комерційної музичної радіостанції Radio1.ua, що анонсується як повністю україномовне радіо. Наразі вона мовить в інтернеті, але розраховує здобути частоти від Нацради. 8 листопада радіостанція отримала дозволи на тимчасове мовлення в зоні АТО на трьох контрольно-пропускних пунктах Луганської області. Цим проектом опікуються Юрій і Наталія Лященки, Павло Грицак і Олександр Ксенофонтов.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY