detector.media
18.11.2016 13:00
Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» святкують своє 8-річчя
Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» святкують своє 8-річчя
18 листопада виповнюється 8 років телеканалам «Футбол 1»/«Футбол 2» - тематичним каналам, ефір яких повністю присвячений грі номер один в світі.

Вперше канал «Футбол» розпочав мовлення у цей день у 2008 році. Через три роки, 1 березня 2011-го року, стався запуск каналу «Футбол +», а 30-го листопада 2013 року «Футбол» і «Футбол +» стали каналами «Футбол 1» / «Футбол 2».

На сьогоднішній день телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» є ексклюзивними трансляторами на території України всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА на 2015-2018-ті роки. Також канали транслюють матчі української Прем'єр-ліги, чемпіонатів Англії, Іспанії, Кваліфікацію ЧС-2018.

Також в ефірі - програми власного виробництва каналів: за 8 років було створено 39 повноцінних проектів. Головною спортивною програмою країни, яка регулярно отримує премію «Телетріумф», є авторський проект Олександра Денисова «Великий футбол». Також важливим проектом, який об'єднав в єдине ціле гравців, журналістів та вболівальників, стала програма «Головна команда» - постійний супутник збірної України. Крім того, серед наших програм власного виробництва - такі популярні проекти, як «Шлях на мундіаль», «Ніч Ліги Чемпіонів», «Шлях до Стокгольма», «Футбол LIVE», щоденні новини «Футбол NEWS» і авторський проект Алли Бублій «Моя гра ».

Минулий, 2016-ий рік тільки підтвердив, що канали «Футбол 1» / «Футбол 2» - найкращі в Україні!

Цікаві факти:

Природно, телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» не збираються зупинятися на досягнутому! Попереду ще багато чого: запланованого, нового і, як завжди, амбітного. На прицілі у команди каналів – розвиток футбольної культури в Україні, підвищення рівня організації трансляцій українських і міжнародних матчів, зміцнення престижу українського футбольного співтовариства і відповідність світовим тенденціям якості і рівня телепоказів.

Телеканали висловлюють подяку усім своїх вірних партнерів і прихильників, і в своєму новому році запрошують разом підкорювати нові вершини!

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY