detector.media
17.11.2016 15:13
У Києві правоохоронці напали на фотокора LB.ua Максима Трєбухова
У Києві правоохоронці напали на фотокора LB.ua Максима Трєбухова
У Києві 16 листопада поліцейські-спецпризначенці напали на штатного фотографа видання LB.ua Максима Трєбухова під час сутички між активістами і поліцейськими під національним палацом мистецтв «Україна»

Про це повідомляє Інтситут масової інформації (ІМІ).

За словами Трєбухова, він фіксував як спецпризначенці у балаклавах і без розпізнавальних знаків били та відтісняли активістів, які заблокувати вхід до палацу, в якому мав відбутися виступ дуету «Потап і Настя Каменських». Правоохоронці намагалися зірвати фотокамеру Трєбухова та вдарили його у тулуб.

«Активісти, що були проти концерту, вони реально нічого не зробили, а на них кинули беркутів без жодного індентифікатора. … Били без розбору всіх, вели себе зухвало і агресивно», - розповів Трєбухов та додав, що поліцейські не реагували на вимогу журналістів і депутатів представитись.

«Мені намагалися розбити або зірвати камеру. Били по корпусу кулаками в спеціальних рукавичках з пластиковими накладками. Врятував бронік, ребра не поламали. Під час подій колеги і друзі звернули увагу що мене постійно вели дві людини з міліції», - розповів він.

Як пише ІМІ, активісти звинувачують Потапа і Настю у тому, що вони виступають у Росії, яку Україна визнала країною-агресором.

Фото - Роман Петушков, Інформатор

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY