detector.media
16.11.2016 14:30
У Миколаєві депутат погрожував журналісту «Свідок.інфо»
У Миколаєві депутат погрожував журналісту «Свідок.інфо»
Депутат Миколаївської міської ради від партії «Об’єднання Самопоміч» В’ячеслав Апанасенко погрожував журналісту видання «Свідок.інфо» Андрію Прокопенку за публікацію з критикою на його адресу

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Конфлікт розпочався після того, як на сайті «Свідок.інфо» з’явився блог миколаївського громадського активіста Дениса Жело з критикою на адресу депутата Апанасенка про те, що той начебто захопив підвальне приміщення житлового будинку.

 Після цього, за словами Андрія Прокопенка, до нього зателефонував сам депутат.

«Він спочатку запитав: “А що буде, якщо я подам на вас до суду?” На що я відповів, що він може спробувати це зробити і ми подивимося, що буде. Потім він сказав, що ми жовта преса і попередив, що за все мені доведеться відповісти і перед судом, і як чоловіку», - розповів журналіст.

За словами Прокопенка, він раніше ніколи не стикався особисто з депутатом Апанасенком, а тому не може сказати, що це була реальна погроза чи просто «надування щік».

Він також зазначив, що депутат заявив йому в телефонній розмові, що журналісту доведеться відповісти за слова, які стосуються арешту його підвалу по вулиці Артилерійській, 2/1 в місті Миколаєві, на що журналіст у своєму блозі відповів копією витягу з реєстру нерухомого майна, згідно якого підвальне приміщення, про яке йде мова, дійсно знаходиться під арештом.

Нагадаємо, влітку заступник голови Миколаївської обласної організації партії «Батьківщина» Олег Кравец погрожував журналістам місцевого інтернет-видання «Преступности.НЕТ» фізичною розправою у соціальній мережі Facebook.

Раніше  охоронець міського голови Миколаєва Олександра Сенкевича перешкоджав головному редакторові місцевого видання «НикВести» Олегу Деренюзі здійснювати свою професійну діяльність у будівлі мерії, заважаючи фотографувати.

На фото - В'ячеслав Апанасенко

Фото - Депо.Миколаїв

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY