detector.media
16.11.2016 09:41
Без відновлення мовлення на Донбасі та в Криму неможлива надійна комунікація з жителями цих територій – Порошенко
Без відновлення мовлення на Донбасі та в Криму неможлива надійна комунікація з жителями цих територій – Порошенко
Сьогодні, 16 листопада, президент Петро Порошенко привітав з професійним святом працівників радіо, телебачення та зв’язку та акцентував на відновленні мовлення та надійного зв’язку на Донбасі та в Криму

Про це повідомляє прес-служба президента.

«Свобода слова є наріжним каменем демократії, а будівничими демократичного ладу є ви: журналісти, оператори, режисери та технічні працівники галузі. Я глибоко вдячний за вашу важливу роботу, за те дихання свободи, що відрізняє Україну від інших пострадянських країн", - йдеться у привітанні Порошенка.

Президент акцентував на відновленні мовлення на Донбсі та в Криму.

«Без відновлення мовлення та надійного зв’язку на сході нашої держави та в Автономній Республіці Крим, донесення до суспільства оперативних, об’єктивних та неупереджених відомостей не вибудувати надійних комунікацій із нашими громадянами на цих територіях, - йдеться у привітанні президента.

Він побажав працівникам радіо, телебачення та зв’язку «невтомної енергії, творчих здобутків, міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя і нових звершень у почесній та надзвичайно відповідальній справі служіння українському народові».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY