detector.media
15.11.2016 18:10
Юлія МакГаффі залишила «Громадське телебачення» за станом здоров'я (ОНОВЛЕНО)
Юлія МакГаффі залишила «Громадське телебачення» за станом здоров'я (ОНОВЛЕНО)
Та більше не планує працювати в українських суспільно-політичних ЗМІ, - про це вона повідомила "Детектору Медіа"

Екс-головна редакторка американського сайту для російськомовної громади Forum Daily Юлія МакГаффі повідомила, що з 1 жовтня не працює на «Громадському телебаченні». Її співпраця з цим ЗМІ тривала два з половиною місяці. Як пояснила Юлія МакГаффі у коментарі «Детектору медіа», вона залишила «Громадське телебачення» за станом здоров’я, а не через будь-яку іншу причину.

Наразі вона не має планів щодо майбутнього місця роботи.

Про звільнення Юлія МакГаффі написала у своєму Facebook: «Знаєте, чому я не хочу працювати в українських суспільно-політичних ЗМІ? Тому що не хочу писати про те, що одна @уйня вдарила другу на якійсь погоджувальній раді. Просто не хочу. Це все дуже гидотно і огидно. Краще сніг прибирати p.s. Я не узагальнюю, не ставлю діагнозів і не засуджую. Це просто мої дуже особисті відчуття. and it just fucking hurts», - написала вона.

Юлія МакГаффі почала співпрацю з «Громадським» з 18 липня і мала координувати роботу сайту, команди редакторів соціальних мереж та здійснювати подальшу підтримку і розробку платформи hromadske.ua.

При цьому виконавча директорка «Громадського» Катерина Горчинська зазначила, що Юлія  МакГаффі – краща кандидатура на цю посаду.

Нагадаємо, в січні Юлія МакГаффі стала головною редакторкою американського сайту для російськомовної громади Forum Daily.

Юлія МакГаффі працює в журналістиці з 1994 року. Вона – архітектор  і колишня головна редакторка сайту korrespondent.net. Брала участь в розробці та запуску журналу «Кореспондент» в команді американського видавця Джеда Сандена. Пішла з «Корреспондента» після купівлі журналу та сайту Сергієм Курченком в 2013 році.

На фото – Юлія МакГаффі

Фото: «Громадське»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY