detector.media
26.09.2002 19:52
На двох журналістів з Чернігова сьогодні було підготовлено замахTCН
Принаймні самі вони так пояснюють дивну історію, що сталася сьогодні з їхньою машиною. Невідомий зіпсував їм гальмівну систему в автомобілі, в якому вони мали повертатися із столиці в Чернігів, заливши туди масло. Справою вже займається міліція та експерти-криміналісти.

Двоє журналістів із схожими прізвищами – Хоменко і Фоменко дивом не уникнули сьогодні аварії. Вони рaзом провадять журналістькі розслідуваннями в Чернігові і статті публікують у "Дзеркалі тижня". Сьогодні зранку завели машину, яка всю ніч простояла без охорони під вікнами київської квартири одного з них, і виїхали до Чернігова. Ще в Києві водій – Володимир Фоменко, відчув негаразди із гальмами.

Ще не знаючи, що з машиною, вони обережно доїхали до сервісного центру, на гарантії якого стоїть авто. Механіки визначили, що замість гальмівної речовини всередині – масло. Хоча публічно цього не коментують.

Сервісний центр видав журналістам ось цю довідку, про те, що - дослівно - "в бачку гальмівної системи було виявлено рідину, не передбачену умовами експлуатації автомобіля". А перед цим на диктофон журналістам з упевненістю говорили, що це масло, навіть визначали його марку, і твердили, що це становило небезпеку.

Гальмівної речовини вистачає на кілька років. Останній раз її заливали лише півроку томУ – тут же на станції - і не збиралися міняти. Міліція воліє давати коментарі після експертизи.

Журналісти твердять, що їм не раз погрожували за публікації - в різних формах, оскільки здебільшого провадять тільки серйозні розслідування.

Останню статтю "Жабки і бабки" – про зловживання під час розбудови центру Чернігова, опублікували в суботу, і журналісти, попри неприємну історію, не збираються змінювати свою спеціалізацію.

TCН
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY