detector.media
11.11.2016 10:58
ICTV покаже комедію «Пацики»
ICTV покаже комедію «Пацики»
28 листопада на телеканалі ICTV стартує прем’єра гоп-комедії «Пацики» виробництва «Студії Квартал 95»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Пацики» – це історія шістьох хлопців, які вирішують підкорити столицю і «вибитися в люди».

«Багато хто думає, що серіал «Пацики» це лише гопники, пацани і сємки. Насправді це також серіал про дружбу. Є дружба, любов і правильне прийняття рішень – три головні тези нашого кіно», – коментує Руслан Ханумак.

За інформацією телеканалу, серіал створено на основі «майже реальних подій». Головні герої фільму знайомі глядачам як комедійна команда «Заинька»: Руслан Ханумак («Русік»), Віталій Гончаренко («Вітос»), Віктор Іваницький («Віц»), Андрій Коляда («Коляда»), Дмитро Ковальов («Коваль»), Андрій Зрожевський («Андрюха»), Ельдар Кабіров («Ізольда»).

«У нашому серіалі є елементи і комедії, і драми, є життєві ситуації – любов, товариші, переживання, – сказав режисер «Пациків» Денис Тарасов. – У нас комедія ситуацій, в які потрапляють пацани, і взагалі всього, що з ними відбувається. Мені здається, в цих персонажах кожна людина побачить себе. Тому що це прості люди, прості хлопці, які намагаються досягти чогось у житті. Адже кожен з нас прагне до того, щоб вирватися з буденності, з тих кайданів, якими нас іноді сковує життя».

Ідея серіалу належить Руслану Ханумаку. Автори сценарію: Влад Байдун, Руслан Ханумак, Ельдар Кабіров, Максим Рамозов, Борис Шефір. Режисери-постановники: Руслан Ханумак, Денис Тарасов

Продюсори серіалу: Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір, Борис Шефір.

Нагадаємо, 22 листопада на ICTV - прем'єра нового детективного серіалу «Кримінолог».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY