detector.media
10.11.2016 20:01
Мінінформполітики розробить стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу
Мінінформполітики розробить стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу
Міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, що до 15 грудня його міністерство розробить і надасть Кабінету міністрів України стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу.

Про це він сказав сьогодні, 10 листопада, на брифінгу в Києві, представляючи свого нового радника з питань інформаційної реінтеграції Донбасу  Дмитра Ткаченка, передає «РБК-Україна».

«В руках Дмитра і команди, яка буде створена, - створення, обробка та презентація Кабміну, а потім суспільству стратегії інформаційної реінтеграції Донбасу», - сказав Юрій Стець.

Він також зазначив, що стратегія, згідно з планом дій уряду, повинна бути розроблена до 2017 року, але міністр висловив надію, що стратегія буде презентована і прийнята Кабміном вже до 15 грудня.

Нагадаємо, міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив своїм радником з питань інформаційної реінтеграції Донбасу Дмитра Ткаченка, який раніше був головою Комітету виборців України в Донецькій області.

Раніше, 12 жовтня, Юрій Стець призначив своєю радницею з питань Криму аналітика Українського незалежного центру політичних досліджень Юлію Каздобіну.

На фото - Юрій Стець

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY