detector.media
10.11.2016 18:01
Змінилися власник і директор чернівецької телерадіокомпанії ТВА
Змінилися власник і директор чернівецької телерадіокомпанії ТВА
Згідно з інформацією, оприлюдненою в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, новим засновником ТОВ «Телерадіокомпанія "ТВА"» став Михайло Прозоровський. Директором телеканалу став Вадим Пелех.

Про це повідомляє molbuk.ua.

Колишній депутат Чернівецької міськради від «Фронту змін» Михайло Прозоровський є керівником ТОВ «Інвест-Альянс», якому належить відомий у Чернівцях ринок «Добробут».

Журналіст Вадим Пелех є автором і ведучим програми «Політика» на телеканалі ТВА, кореспондентом Національного радіо в Чернівецькій області і головою Чернівецької обласної організації Незалежної профспілки України.

Нагадаємо, донедавна засновником ТОВ «Телерадіокомпанія "ТВА"» була Людмила Пишна - дружина чинного голови правління «Ощадбанку», екс-нардепа від «Народного фронту» Андрія Пишного. Директором телеканалу до недавнього часу був Валерій Сарафінчан.

Нагадаємо, у січні 2015 року журналіст чернівецького телеканалу ТВА Вадим Пелех поскаржився, що на одному з сайтів в коментарях до статті про його останній телематеріал йому і його сім’ї погрожують розправою. Ведуться слідчі дії. 

На фото - Вадим Пелех

Фото: molbuk.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY