detector.media
10.11.2016 15:30
Оновлено карту радіомовлення в зоні АТО
Оновлено карту радіомовлення в зоні АТО
Оновлено карту радіомовлення в зоні антитерорестичної операції на Донбасі, з урахуванням нещодавно включеного радіо «FM Галичина» в Новоайдарі та запланованих до включення радіостанцій у наступні декілька місяців

Про це на сайті «Магнолія-ТВ» повідомляє медіаексперт, екс-заступник міністра інформполітики України Тетята Попова.

До оновленої карти внесено наступні радіостанції:

«Громадське радіо» у Лисичанську - 87,7; «Армія FM» (радіо «Блік») у Маріуполі - 89,5 та Волновасі - 87,6; Радіо FM Галичина у Лисичанську - 88,6 МГц, Сватовому - 105,5, Широкиному - 106,5, Старобільську - 107,6. А також Radio1.ua (радіо «Клас») у Станиці Луганській - 88,8, Новотроїцьку - 90,5 та Зайцевому - 96,5.

«Насправді деякі з цих радіостанцій в тестовому режимі почали мовлення ще в серпні 2016 року, але ми іх не вказували на карті покриття поки вони не пройдуть тестовий період або не оформлять всі необхідні документи, - повідомила медіаексерт та зазначила, що це досить потужний крок уперед по розбудові радіо-мережі в зоні АТО. – Наступний виклик в цій зоні та взагалі на Сході України буде у відновленні цифрового ТБ мовлення». 

Нагадаємо, 8 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала дозволи на тимчасове мовлення в зоні проведення антитерористичної операції чотирьом радіокомпаніям - «FM Галичина», Radio1.ua, «Армія ФМ» і «Громадське радіо».

 Фото: QHA

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY