detector.media
10.11.2016 09:30
Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, яку СБУ вилучила при обшуках на Закарпатті
Вміст пошти Суркова збігається з інформацією, яку СБУ  вилучила при обшуках на Закарпатті
Вміст пошти помічника президента Росії Владислава Суркова збігається з інформацією, яку Служба безпеки України (СБУ) раніше вилучала при обшуках у сепаратистів на Закарпатті.

Про це «РБК-Україна» повідомила прес-служба СБУ у відповіді на інформаційний запит, пише видання.

«Зміст деяких документів (з пошти Владислава Суркова - ред.), збігається з матеріалами, які були вилучені СБУ під час обшуків пов'язаних з сепаратистськими рухами на Закарпатті», - повідомили в СБУ.

Інформагентство відзначає, що на даний момент проводиться експертне дослідження опублікованих документів з пошти Суркова, які були опубліковані українськими хакерами.

«Оприлюднений план щодо забезпечення федерального статусу Закарпаття та деяких інших документів практично збігається з документами, вилученими у одного з організаторів сепаратизму в Закарпатській області», - сказано в повідомленні.

 В Службі безпеки підкреслили, що результати перевірок та експертиз будуть оприлюднені після завершення у встановленому порядку.

Нагадаємо, 3 листопада хакери повідомили про публікації нової частини зламаної пошти Суркова.

Зокрема, листи містять плани, які показують, як соратники Суркова розробляли сценарій з дестабілізації Харківської області, досліджували українських політиків, намагаючись використати політичні розбіжності в Україні, і допомогли встановити керівництво сепаратистських груп у частині Донецької і Луганської областей.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY