detector.media
09.11.2016 19:39
В інтернеті з'явився сюжет нового сезону серіалу «Гра престолів»
В інтернеті з'явився сюжет нового сезону серіалу «Гра престолів»
Сюжет сьомого сезону популярного серіалу «Гра престолів» потрапив в інтернет. При цьому телеканал HBO ніяк не коментує витік інформації про нові епізоди шоу.

Про це повідомляє «112 Україна» з посиланнм на The Sun.

За інформацією видання, між Джоном Сноу і Дейенеріс Таргаріен закрутиться любовний роман і вони об'єднають свої сили в боротьбі проти Білих ходоків, а також здійснять спробу залучити до цього союзу Серсею Ланністер.

Крім цього, клан Таргаріен визнає Джона Сноу членом сім'ї.

Серсея погодиться об'єднати армії проти Білих ходоків, але в останній момент відкличе своїх людей, щоб послабити Дейенеріс і Джона. Джеймі залишить її і поїде на північ, щоб битися.

Сама приголомшлива деталь сьомого сезону, на думку видання, полягає в тому, що Серсея завагітніє від свого брата Джеймі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що сьомий сезон серіалу «Гра престолів» вийде влітку 2017 року. У новому сезоні буде всього сім серій на відміну від попередніх сезонів, що складалися з десяти серій.

Раніше творці «Гри престолів» Девід Беніофф та Ден Вайс говорили, що думають над зменшенням кількості серій в нових сезонах серіалу. За їхнім задумом, фінальний, восьмий сезон серіалу буде складатися з шести епізодів. Водночас у сьомому сезоні їх буде сім. 

Сьомий сезон серіалу «Гра престолів» може вийти не у квітні, що вже стало традицією, а дещо пізніше. Зйомкам серіалу заважає хороша погода.

У липні програмний директор телеканалу HBO Кейсі Блойс заявив, що серіал «Гра престолів» завершиться після восьмого сезону.

Фото: Digital Spy

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY