detector.media
09.11.2016 17:00
Новий канал готує проект в жанрі журналістського розслідування «Тайний агент»
Новий канал готує проект в жанрі журналістського розслідування «Тайний агент»
Новий канал готує проект журналістських розслідувань про сферу послуг «Тайний агент» з ведучою Катериною Павлюченко. Прем’єра - навесні 2017 року

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба Нового каналу

Кожен випуск буде виходити в ефір окремим фільмом-розслідуванням, який покаже глядачеві роботу барів і ресторанів, супермаркетів, ринків, дитячих таборів.

«Вперше глядач отримує можливість своїми очима заглянути в таємний світ продавця, опинитися за лаштунками індустрії товарів і послуг, дізнатися секрети і хитрощі продажів, навчиться розпізнавати їх. Отримує практичні поради, як відрізнити якісний продукт від неякісного», – повідомляє канал.

Як зазначили на телеканалі, мета проекту направлена не стільки на викриття і звинувачення «недбайливих» виробників і бізнесменів, скільки на бажання захистити покупців від небезпеки.

Нову програму вестиме журналістка Нового каналу Катерина Павлюченко. До  того ж  до проекту залучатимуться експерти тієї сфери, яка буде досліджуватися.

Нагадаємо, нещодавно канал запустив два нових шоу - у жовтні вийшла програма «Зірки під гіпнозом», а на початку листопада –  «Вар’яти-шоу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY