detector.media
09.11.2016 14:30
На «1+1» стартує ситком про «нелегке» життя депутатів
На «1+1» стартує ситком про «нелегке» життя депутатів
13 листопада о 18:30 на телеканалі «1+1» стартує новий серіал про народних обранців «Недотуркані» виробництва студії «Квартал 95»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Це комедійна історія про «нелегке» життя народних обранців. У дотепних та реалістичних скетчах з іронією, гумором і з достатньою часткою політичної сатири показано приховане від очей сторонніх життя Верховної Ради України», – йдеться в релізі.

Як повідомляється «1+1», спеціально для проекту були споруджені сесійний зал, їдальня Верховної Ради, робочі кабінети і «кулуари» Верховної Ради, де і відбуваються основні події фільму. Зйомки серіалу проходили в Києві.

Роль головного персонажа, депутата Дмитра Гришка виконав український актор Дмитро Суржиков, який знімався в серіалі «Родичі».

«Я дуже чекаю на прем'єру «Недотурканих». Крім того, що це дуже смішний серіал, він неймовірно актуальний і життєвий - на злобу дня, - коментує пан Суржиков. - Якщо говорити про мого персонажа, я вважаю, що Гришко – гравець з великої літери. Він чудовий маніпулятор, а наліт здорового цинізму дозволяє йому іронізувати над усім, що відбувається в Раді».

Ролі інших депутатів різних фракцій і партій виконали українські актори: Катерина Тишкевич, Євген Капорін, В'ячеслав Гиндин, Костянтин Корецький, Петро Нікітін, Андрій Дебрін, Максим Максим'юк.

У ситкомі також є паралельні сюжетні лінії за участю генпрокурора, журналіста і багатьох інших персонажів, ролі яких виконують: Андрій Романій, Олег Примогенов, В'ячеслав Ніколенко, Наталія Корецька, Олександр Ярема, Володимир Гончаров, Ірина Мельник, Костя Чернокрилюк і інші.

Режисери проекту – Кирило Бін та Олексій Кирющенко.

Нагадаємо, «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1» розпочав зйомки 12-серійної комедії «Догори дриґом», яка є адаптацією іспанського формату «Alli Abajo» та 20-серійної мелодрами «Хороший хлопець», яка є адаптацією корейського формату «Nice Guy».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY