detector.media
09.11.2016 11:27
«1+1» знімає комедію про пригоди львів'янина в Одесі
«1+1» знімає комедію про пригоди львів'янина в Одесі
Цієї осені «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1» розпочав зйомки 12-серійної комедії «Догори дриґом».

Проект є адаптацією іспанського формату «Alli Abajo». За сюжетом консервативна львів'янка Уляна відправляється на відпочинок у південну тусовочну Одесу зі своїм 30-річним сином Мар'яном. Для Мар'яна ця поїздка – випробування, яке просто потрібно пережити. Але вже в перший день все перевертається «догори дриґом». В результаті нещасного випадку Уляна опиняється в лікарні і впадає в кому. Тепер Мар'ян змушений закинути звичне життя у Львові і залишитися в Одесі на невизначений термін. Тут йому належить відчути весь одеський колорит, знайти нових друзів і роботу, а ще познайомитися з темпераментною медсестрою Олею...

«Не секрет, що жителі різних областей України зустрічають один одного не тільки по одежинці або розуму, а й відповідно до регіональних стереотипів. Звідси безліч казусів, жартів і анекдотів. І хто краще створений для чесного обміну думками, ніж одесити і львів'яни? Звичайно, головне в нашому сюжеті – це сім'я і кохання, тому, незважаючи на суперечності, які ніби виникають між героями, в історії ми перш за все прагнемо доброти, легкості і сердечності», - коментує головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва.

Над виробництвом комедії працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Режисером серіалу виступив Максим Делієргієв, оператор-постановник – Ігор Іванов, художник-постановник – Володимир Ольхов, креативний продюсер – Дмитро Савьяненко, виконавчий продюсер – Роман Лукін.

Головні ролі в серіалі «Догори дриґом» виконали Олесь Федорченко, Ліліана Ребрик, Вікторія Литвиненко, Наталія Сумська, Володимир Горянський, Володимир Ніколаєнко, Катерина Кістень, Віталій Іванченко, Назар Задніпровський, Наталія Васько та інші.

Вихід комедії в ефірі каналу «1+1» запланований на 2017 рік.

«Догори дриґом»

Жанр: комедія

Кількість серій: 12

Продюсери: Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна,

Режисер: Максим Делієргієв

Художник-постановник: Володимир Ольхов

Оператор: Ігор Іванов

У ролях: Олесь Федорченко, Ліліана Ребрик, Вікторія Литвиненко, Наталія Сумська, Володимир Горянський, Володимир Ніколаєнко, Катерина Кістень, Віталій Іванченко, Назар Задніпровський, Наталія Васько

Прес-служба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY