detector.media
08.11.2016 18:09
Наталя Гуменюк підготувала для «Громадського» серію репортажів про вибори в США
Наталя Гуменюк підготувала для «Громадського» серію репортажів про вибори в США
Журналістка «Громадського», голова ГО «Громадське мовлення» Наталя Гуменюк, яка перебуває під час президентських виборів у США, підготувала серію репортажів про хід виборів у Сполучених Штатах

Про це вона написала у своєму Facebook.

«Я доготовую підсумкову публікацію, щоб зрозуміти, чому і що може бути, а також до чого може призвести загравання зі "зрадою". О 00:00 на "Громадському" спецефір», - повідомила Наталя Гуменюк.

Вона також опублікувала 8 листопада свій репортаж «Персональний літак для "Громадського": репортаж з мітингу Клінтон». Аби потрапити на мітинг, їй довелося скористатися послугами приватного пілота на ім’я Джон.

«От що мені сказав John, the pilot, хоча це лише одна з думок: "Не знаю. Дійсно, не можу цього пояснити. Кажуть, що виборці Трампа бідні й неосвічені, однак, партійна символіка на його підтримку у моєму місті стоїть біля заможних і чепурних будинків. Я читав статтю, що великий відсоток людей по всьому світу підтримує авторитарну владу, бо простіше, коли тобі дають вказівки, аніж робити власний вибір", – говорить Джон», - написала Наталя Гуменюк.

Вчора на сайті «Громадського» вийшла ще одна публікація журналістки «Виборчі перегони на батьківщині House of Cards — репортаж».

Сайт «Громадського» також запустив постійно оновлювану стрічку новин, присвячену виборам президента у США.

На фото - Наталя Гуменюк

Фото: «Громадське» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY