detector.media
08.11.2016 17:41
Розпочинається виробництво пілотної серії анімаційного серіалу режисера Євгена Єрмака «Клуб Всезнайок»
Розпочинається виробництво пілотної серії анімаційного серіалу режисера Євгена Єрмака «Клуб Всезнайок»
7 листопада Державне агентство України з питань кіно підписало з компанією ТОВ «Анімаград» контракт про надання кінопроекту «Клуб Всезнайок» державної фінансової підтримки розміром 435 тис. 500 грн. на створення пілотної серії серіалу. Загальний бюджет пілотної серії – 870 тис. 900 грн.

«Клуб Всезнайок» є переможцем 8-го конкурсного відбору Держкіно. Режисер стрічки  Євген Єрмак, автор сценарію –  Антон Базелінський, продюсером виступив Єгор Олесов.

Анімаційний серіал «Клуб Всезнайок» запропонує юному шукачу знань відправитись в захопливу подорож навколишнім світом із безліччю таємниць. Кожна серія міститиме пізнавальну історію про всесвіт. Всезнайки відвідають країни і континенти, завітають на інші планети і дізнаються, як діє сила гравітації і працює магніт, що таке бактерії і чому потрібно мити руки, чому відбуваються виверження вулканів, землетруси і цунамі та ще багато цікавого. У пілотній серії за назвою «Гітара» маленькі дослідники Вова і Ліза дізнаються, як натягнута на лук тятива перетворилася на музичний інструмент. 

На фото: директор ТОВ «Анімаград» Олексій Толубко, перший заступник голови Держкіно Сергій Неретін, режисер стрічки Євген Єрмак.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY