detector.media
08.11.2016 16:00
Львів’янина засуджено до трьох років за агітацію сепаратизму в Інтернеті
Львів’янина засуджено до трьох років за агітацію сепаратизму в Інтернеті
Львівський суд засудив місцевого мешканця до трьох років в'язниці із відстрочкою виконання покарання строком три роки через заклики до сепаратизму і повалення влади в Україні

Про це повідомляється на сайті прокуратури Львівської області.

За інформацією прокуратури, з травня 2014 року по березень 2015-го чоловік у себе вдома через соціальну інтернет-мережу «ВКонтакте» проводив незаконну агітаційну роботу серед користувачів Інтернету.

«Зокрема, розповсюджував на своїй сторінці статті (пости) із закликами до насильницької зміни або повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, а також до змін меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України. Його дії кваліфіковано за ч.2 ст.109 та ч.1 ст.110 КК України», –  йдеться на сайті.

Відтак, за результатами розгляду кримінального провадження, 4 листопада 2016 року вироком Франківського районного суду м. Львова чоловіка визнано винним в інкримінованих йому кримінальних правопорушеннях та призначено покарання у виді 3-ох років позбавлення волі із відстрочкою виконання покарання строком 3 роки.

Нагадаємо, на початку листопада Служба безпеки України затримала 30-літню мешканку Дніпра, яка за вказівкою представника спецслужб Росії розповсюджувала у соцмережах матеріали сепаратистського змісту на різних інформаційно-політичних пабліках та стала адміністратором кількох груп антиукраїнської спрямованості

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY