detector.media
08.11.2016 10:12
Денис Попович працюватиме заступником нового головреда «Апострофа» (ОНОВЛЕНО)
Денис Попович працюватиме заступником нового головреда «Апострофа» (ОНОВЛЕНО)
Денис Попович, який до 7 листопада очолював редакцію суспільно-політичного інтернет-виданні «Апостроф», працюватиме заступником головреда

Про це «Детектору медіа» повідомила шеф-редактор видання Світлана Шереметьєва.

«Денис Попович на сьогоднішній момент є заступником головного редактора», – сказала вона.

У себе на сторінці у Facebook пан Попович написав, що з 8 листопада припинив працювати головредом інтернет-видання «Апостроф» через «незалежні від нього обставини».

«Передаю проект, який бурхливо розвивається та має зростаючу відвідуваність і цитованість, що є головним для будь-якого ЗМІ. Крім усього іншого, протягом останніх двох місяців, проект не тільки вийшов "в нуль", але і демонструє фінансовий прибуток. –написав він. – Так що свою задачу вважаю виконаним, а колективу видання, яке було запущено не без моєї участі, бажаю подальшого зростання рейтингів, цитованості, впізнаваності і фінансових прибутків».

Пан Попович підтвердив на своїй сторінці, що поки що залишатиметься працювати в редакції «Апострофа», але вже відкритий до пропозицій.

«До того, як я знайду собі нове місце роботи, залишаюся в "Апострофі" в ролі радника/помічника/заступника, який допомагає вникнути в процес. Проте, цю сторінку в моїй кар'єрі я прийняв рішення перегорнути. З цього дня відкритий для нових пропозицій», – написав Попович.

Нагадаємо, з 7 листопада редакцію суспільно-політичного інтернет-виданні «Апостроф» очолила Уляна Кондратенко, яка раніше була керівником проекту zn.ua.

На фото - Денис Попович

Фото: Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY