detector.media
07.11.2016 17:37
Стартував конкурс журналістських робіт «Ін’єкція словом»
7 листопада стартував конкурс журналістських робіт на найкраще висвітлення теми реформування охорони здоров’я та доступу до лікування «Ін’єкція словом». До участі в конкурсі запрошуються представники центральних та регіональних медіа (телебачення, радіо, преса та інтернет).

Конкурсні роботи прийматимуться до 7 грудня 2016 року.  На переможців очікують цінні призи та креативні подарунки.

Конкурс організовує БФ «Пацієнти України» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) (у рамках проекту «(Без)коштовна медицина») та Громадської організації «Інтерньюз-Україна», медіа партнер – інтернет-портал «Детектор медіа».

«Працюючи для пацієнтів уже більше 5-ти років, нашому фонду вдалося дуже багато чого зробити. Це і перша програма по гепатиту, і на декілька мільярдів збільшене державне фінансування на ліки, і зруйнування корупційних схем в державних медичних тендерах завдяки залученню міжнародних організацій. За все це ми боремося щодня, звертаємося до влади, ведемо переговори. Але найголовніша наша зброя - це ЗМІ. Якщо б не було журналістів, які всі ці роки допомагали нам достукатися до влади, нам би мало що вдалося»,сказала Ольга Стефанишина, виконавчий директор БФ «Пацієнти України».

На конкурс приймаються окремі матеріали, що вийшли у всіх видах ЗМІ (із 01.01.2016 по 06.12.2016 включно) та присвячені актуальним питанням доступу пацієнтів до ліків. Приймаються виключно роботи, які мають авторський (творчий) характер - репортажі, інтерв’ю, журналістські розслідування, аналітичні статті, телесюжети, телепередачі, відеорепортажі, радіопередачі, авторські колонки, блоги тощо (перелік жанрів не є вичерпним). Заявка може представляти індивідуальну роботу або бути представленою від колективу авторів. Від одного ЗМІ та автора може бути представлена необмежена кількість робіт.

Переможці визначатимуться у номінаціях:

-Кращий відеоматеріал (ТВ): формат журналістського розслідування.

-Кращий матеріал у друкованому виданні.

-Кращий матеріал в онлайн-ЗМІ.

-Кращий продукт радіомовлення.

-Кращий матеріал у регіональному ЗМІ: ТВ або радіо.

-Кращий матеріал у регіональному ЗМІ: матеріали друкованих та онлайн ЗМІ.

-Антиномінація – «Гірчичник» («Інфекція словом»).

-Кращий відеоматеріал (ТВ) — формат репортажу .

Для «тих, хто пише врозріз із совістю» (погоджується на замовні публікації від фармацевтичної мафії і допомагає в просуванні антилюдських законів), організатори підготували спеціальну номінацію «Гірчичник» (або «Інфекція словом») – як попередження про видалення з поля (як у футболі) за порушення правил і як заклик – припинити «заражати» суспільство неправдивою інформацією.

Конкурсні роботи оцінюватиме журі, до складу якого увійшлиОльга Стефанишина, виконавчий директор БФ «Пацієнти України», голова журі;  Олександра Устинова, член правління ГО «Центр протидії корупції»; Андрій Кулаков, директор з програмної діяльності «Інтерньюз-Україна»;  Світлана Остапа, спеціальний парламентський кореспондент, заступник шеф-редактора інтернет-порталу «Детектор медіа»; Ірина Соломко, керівник комунікаційного напрямку Реанімаційний Пакет Реформ (РПР).

Більше інформації про конкурс можна знайти на офіційній сторінці в Facebook.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY