detector.media
07.11.2016 15:18
Не всіх вінницьких журналістів пустили на прес-конференцію Уляни Супрун
Не всіх вінницьких журналістів пустили на прес-конференцію Уляни Супрун
6 листопада у Вінницькому національному медуніверситеті ім. М. І. Пирогова частина місцевих журналістів не змогла потрапити на прес-конференцію з в.о. міністра охорони здоров'я України Уляною Супрун, оскільки прес-служба чиновниці повідомила про необхідність акредитації на захід

Про це повідомляє сайт Vlasno.info.

Як зазначено, після зустрічі із вінницькими медиками і громадськістю місцевих журналістів запросили на прес-конференцію з Уляною Супрун.

«Після десятихвилинного очікування до журналістів прийшла представник прес-служби в.о. міністра і повідомила, що свої запитання пані Уляні зможуть задати лише ті журналісти, які попередньо акредитувались», – йдеться на сайті.

Журналісти зазначили,  що про необхідність акредитації в анонсі не було нічого зазначено, а телефони, вказані на сайті заходу, не відповідали.

«На що представниця прес-служби повідомила, що питання зможуть задати лише ті ЗМІ, які здійснюють відео-, онлайн- фіксацію. Мотивувала свої слова тим, що в.о. міністра можуть щось не те запитати або “не так” інтерпретувати її слова», - пише видання.

Крім цього, як зазначено на сайті, згодом журналістам висунули нову вимогу – показати свої посвідчення.

У результаті, пише видання, Уляна Супрун спілкувалась із «обраними» представниками вінницьких медіа за зачиненими дверима. Решта журналістів, висловивши своє обурення, покинули медуніверситет.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY