detector.media
06.11.2016 10:35
Підлітки намагались зняти на відео незаконний перетин кордону на Одещині і викласти на YouТube
Підлітки намагались зняти на відео незаконний перетин кордону на Одещині і викласти на YouТube
5 листопада прикордонники відділу «Рені» Ізмаїльського загону (Одеська область) затримали двох неповнолітніх порушників державного кордону. Юнаки намагалися відзняти відео для власної рубрики на YouТube «Особливо екстремальні випадки».

Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України (ДПС).

 Осіб, які швидко рухалися у напрямку кордону, прикордонний наряд помітив здалеку та затримав під час намагання ними перетнути державний рубіж, за кілька десятків метрів від кордону.

Під час перевірки з’ясувалося, що обидва мандрівники - громадяни України 1998 року народження, студенти одного з львівських коледжів.

В ході бесіди було встановлено, що підлітки подорожували, проводили відеозйомку на мобільний телефон і викладали відео на своїй сторінці на YouТube-каналі у рубриці «Особливо екстремальні випадки». На цей раз в інтернет вони мали викласти відеофакт безперешкодного перетину державного кордону. 

На затриманих осіб складено протоколи за ч.2 ст. 204-1 КУпАП.  Матеріали для розгляду  справи передані до суду.

Нагадаємо, канал українського відеоблогера Івана Рудського (Дніпропетровська область)  EeOneGuy на YouTube зайняв 74-е місце у всесвітньому рейтингу за кількістю підписників. Вести свій канал EeOneGuy почав у 17 років, виклавши в мережу відео під назвою «Інший погляд на майнкрафт».

На фото – порушники кордону

Фото:  прес-служба ДПС

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY