detector.media
05.11.2016 14:28
Співробітник охоронної фірми вдарив по камері «Центрального каналу»
Співробітник охоронної фірми вдарив по камері «Центрального каналу»
4 листопада після закінчення в ІА УНІАН прес-конференції громадського об’єднання жінок-колишніх дружин бізнесменів, які стверджують, що стали жертвами чиновницького і суддівського свавілля, один з охоронців інформагентства застосував силу до знімальної групи «Центрального каналу».

Про це «Детектору медіа» повідомив журналіст «СтопКору» Сергій Медяник.

За його словами, знімальні групи інформаційного порталу «Стоп корупції» і  «Центрального каналу» залишись після прес-конференції, аби взяти коментар в учасниці заходу. Журналісти хотіли дізнатись прізвища суддів і керівників поліції, які, як йшлося на прес-конференції, приймають рішення на користь бізнесменів і порушують права колишніх дружин. Членкиня громадської організації відмовилась від коментаря і сховалась в одному з кабінетів УНІАНу.

Знімальні групи продовжували очікувати її в коридорі. Їх намагалися випровадити з будівлі охоронці з охоронної фірми «Венбест» і співробітники інформагентства. За викликом охоронця прибули представники «Венбесту». Як стверджує Сергій Медяник, один з охоронців вдарив по об’єктиву камери знімальної групи «Центрального каналу».

«Він йшов по коридору і вдарив долонею просто по об’єктиву. Ми одразу заявили, що він порушив закон. Він злякався і сховався в одному з кабінетів інформагентства», - сказав журналісти «СтопКору»

Журналісти викликали на місце події поліцію і написали відповідну заяву.

За словами Сергія Медяника, співробітники УНІАН заявили, що не бачили нападу охоронця на знімальну групу «Центрального каналу», і звинуватили журналістів у тому, що вони не залишили вчасно приміщення УНІАН.

Під час конфлікту журналістів з охоронцями

«Детектор медіа» намагався взяти коментар в ІА УНІАН, але 5 листопада телефони інформагентства не відповідали. «Детектор медіа» готовий надати агентству можливість прокоментувати інцидент.

Нагадаємо, програми «Центрального каналу» готує Київська регіональна філія НТКУ (колишня ДРТРК) .

На фото – моменти інциденту

Фото: з Facebook Сергія Медяника

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY