detector.media
04.11.2016 19:41
Київська журналістка просить допомогти у пошуках зниклої людини
Київська журналістка просить допомогти у пошуках зниклої людини
Київська журналістка Оксана Шевченко, головна редакторка сайту «Твій малюк», просить про допомогу у пошуках зниклого племінника – 27-річного Віталія Зацерковного. Він не виходить на зв'язок з рідними четверту добу, його телефони поза зоною доступу.

Про це вона написала у своєму Facebook.

«Друзі, у мене пропав племінник. 27 років, із Житомира. 4 добу не виходить на зв’язок. Поки що шукаю альтернативні (крім поліції) шляхи пошуку. Можливо, у когось є зв’язки з мобільними операторами лайф и водафон, щоб пробити його телефони... Буду вдячна за будь-яку допомогу», - написала вона.

Виданню «Обозреватель» Оксана Шевченко повідомила додаткову інформацію про зниклого.

«Швидше за все, Віталій був у чорно-жовтій двосторонній куртці, кепці, рудих черевиках або кросівках. Його мама не бачила, в чому він йшов. Забрав з собою багато речей. Є підозра, що він поїхав на роботу в Миколаїв охоронцем на завод: він говорив мені, що може поїхати туди або в Одесу», - розказала вона.

Останній раз Віталій Зацерковний розмовляв зі своєю матір'ю 31 жовтня вранці, але не попередив, що збирається поїхати. «Він так робив, - їхав, а потім дзвонив по факту. Але повідомляв обов'язково», - пояснює Оксана Шевченко.

Мати почала розшукувати Віталія Зацерковного вранці 2 листопада, але його телефони - поза зоною доступу. У соцмережу «ВКонтакте» він останній раз заходив о другій годині ночі 1 листопада. Рідні написали заяву в поліцію. Сьогодні, 4 листопада, у Віталія Зацерковного день народження.

Рідні зниклого просять повідомляти всю інформацію Оксані Шевченко в Facebook або дзвонити мамі Віталія Олені (066) 523-8779.

На фото – Віталій Зацерковний

Фото: Facebook Оксани Шевченко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY