detector.media
01.11.2016 15:15
У справі Шеремета понад 97 судових рішень – Троян
У справі Шеремета понад 97 судових рішень – Троян
У розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета винесені понад 97 судових рішень, розслідування триває

Про це 1 листопада на брифінгу заявили заступник начальника поліції Вадим Троян та голова Національної поліціі Хатія Деканоідзе, відповідаючи на запитання про те, що в справі в тому числі є слід добровольцівпише «Українська правда».

 «При чому тут добровольчі батальйони. Люди зайшли на сайт судовий, там рішень понад 97 і є ще інші. Вони взяли три рішення, про добровольців, а чого вони інших 97 осіб не показали», - сказав заступник голови Нацполіції.

У свою чергу Деканоідзе заявила, що розслідування триває.

«Якщо буде нова інформація, ви будете першими, хто про неї дізнається, - сказала вона журналістам. – Але в жодному разі ви не подумайте, що хтось зупинив роботу на якомусь етапі. Така справа тягне комплексний підхід – опитати людей, технічну роботу. Поки новини не можемо розповісти, але робота не припинилася».

Нагадаємо, слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета розробляє одну із версій, за якою до вбивства причетні українські добровольчі батальйони. Про який саме підрозділ йдеться, поки не повідомляється.

Нагадаємо, 20 липня внаслідок вибуху автомобіля в Києві загинув  український журналіст Павло Шеремет.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Павло Шеремет загинув у результаті спрацювання вибухового пристрою, журналіста вбили. Вбивство кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб».

4 серпня Генпрокуратура повідомила, що слідство наразі розглядає чотири основні версії злочину: неприязні особисті стосунки загиблого; професійна журналістська діяльність Павла Шеремета; можлива дестабілізація обстановки в Києві та Україні у зв’язку із загибеллю відомого журналіста; помилка об’єкту злочину – ціллю зловмисників могла бути засновниця «Української правди» Олена Притула, яка теж користувалася автівкою, в яку була закладена вибухівка. За словами представника ГПУ, всі версії є робочими, слідство поки не визначило основну.

На фото - Павло Шеремет

Фото: Korrespondent.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY