detector.media
28.10.2016 14:38
Худрука російського театру затримали на кордоні «за принципом Фейгіна»
Худрука російського театру затримали на кордоні «за принципом Фейгіна»
Художнього керівника московського «Театру.doc» Михайла Угарова не випустили з Росії у Берлін (Німеччина), куди він збирався вилетіти з аеропорту «Шереметьєво», імовірно, через «раптові борги».

Про це він написав у своєму Facebook.

«Я не полетів до Берліна. Не випустили на кордоні. Без пояснення причин. Розпорядження ФСБ/Прикордонної служби. Сподіваюся, що це який-небудь дрібний штраф. А інакше - що?»,  - написав Михайло Угаров.

Як повідомляє «Укрінформ», на сайті російської Федеральної служби судових приставів за особою, чиї ПІБ, дата і місце народження співпадають з даними Михайла Угарова, рахується борг на загальну суму понад 180 тис. рублів (близько 2,9 тис. дол.) - «заборгованість по платежах за житлову площу, комунальні платежі, включаючи пені».

Нещодавно «Театрі.doc»поставив  спектакль про українських політв'язнів «Війна близько».

Нагадаємо, 13 жовтня Управління Федеральної служби судових приставів РФ (ФССП) по Москві заборонила виїзд з країни  Марку Фейгіну.

Російський адвокат захищає українського власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка, якого затримали 30 вересня у Москві за звинуваченням у шпигунстві.

Пізніше стало відомо, що російський адвокат Марк Фейгін, який захищає українського журналіста Романа Сущенка, може вільно виїжджати з Росії. Заборону на виїзд, про яку було оголошено 13 жовтня, пояснили «технічною помилкою».

На фото – Михайло Угаров

Фото: evening-kazan.ru

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY