detector.media
26.10.2016 12:45
Представники «Союзу офіцерів» у Дніпрі напали на журналістів (ВІДЕО)
Представники «Союзу офіцерів» у Дніпрі напали на журналістів (ВІДЕО)
У Дніпрі прихильники СРСР перешкоджали зйомці журналістів онлайн-видання «Информатор».

Про це повідомляє Інститут масової інформації  (ІМІ) з посиланням на журналістку «Информатора» Марину Серотюк.

За її словами, інцидент стався 25 жовтня під час мітингу представників «Союзу офіцерів» з приводу «звільнення Дніпра від фашистських загарбників». До учасників мітингу  біля пам’ятника генералу Пушкіну підійшла жінка, яка почала обурюватися використанню радянської символіки.

«Віка, оператор, почала це знімати і один із чоловіків схопив камеру за об’єктив, почав кричати: “Ви без дозволу людей знімаєте, ви бандерівська преса”. Він міцно стискав об’єктив, може, намагався його відкрутити. Представники правоохоронних органів спостерігали це. Потім один підійшов: “Ой, а що ж сталося”, почав питати, але особливо нічого не робив. Коли чоловік уже почав хапати за руки, то ледь розтисли його руку і вивільнили камеру», - розповіла Марина Серотюк.

Журналіст і камера в результаті інциденту не постраждали. Співробітник поліції усно уточнив деталі нападу на оператора. Журналісти ще зважують, чи подавати заяву у поліцію про перешкоджання їх діяльності.

Нагадаємо, депутати Криворізької міської ради призначили керувати муніципальним ТРК «Рудана» представницю «Опозиційного блоку» Наталію Власову.

На фото – на місці інциденту

Фото, відео: «Информатор»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY