detector.media
25.10.2016 10:43
Інформатор терористів використовував соцмережу для передавання інформації - СБУ
Інформатор терористів використовував соцмережу для передавання інформації - СБУ
Співробітники Служби безпеки України затримали мешканця Донеччини, який звинувачується у тому, що використовував одну з соціальних мереж для передавання інформації про переміщення військової техніки сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

СБУ затримала громадянина, якого називає членом інформаторської мережі одного з бандформувань «ДНР», у Торецьку на Донеччині.

За твердженням СБУ, зловмисник був завербований бойовиками у січні 2015 року. Використовуючи одну з соціальних мереж російського походження, де зареєструвався під вигаданим ім’ям, він повідомляв своїм кураторів про переміщення військової техніки сил АТО.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, інформує СБУ. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України.

Нагадаєм, співробітники Служби безпеки України затримали на на Дніпропетровщині адміністратора сепаратистських груп у соцмережах, який підозрюється у тому, що за завданням спецслужб РФ вів активну антиукраїнську пропаганду.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY