detector.media
23.10.2016 11:48
В Україні з’явився правозахисний медіапроект Look at UA
В Україні з’явився правозахисний медіапроект Look at UA
Стартував новий правозахисний медіапроект блогерів Шермана Дрозда та луганського журналіста Дениса Кирчака під назвою Look at UA

Про це засновники медіапроекту розказали в ефірі «Громадського радіо».

За їх словами, сайт висвітлюватиме теми, про які неохоче пишуть українські ЗМІ.

«Ідея нашого проекту народилася на кухні. Ми говорили про те, що, з одного боку, у нас є гуманізм і загальнолюдські цінності, а, з іншого боку, у нас є націоналізм і нетерпимість. Крім того, для ряду ЗМІ деякі теми є незручними, – розказав журналіст Кирчак. – З одного боку, теми сексуальних меншин, абортів і феміністичного руху, які ми будемо висвітлювати, - не зовсім зручні для інших медіа. З іншого боку, ми не можемо про це не писати».

 «Ми хотіли зробити освітній, соціальний і культурологічний проект. Сучасні українські ЗМІ визначають для себе кілька тем, що стосуються прав людини, ми ж хочемо висвітлювати тему прав людини в цілому. Зараз, наприклад, в Україні з'явився законопроект, робиться жорстоким процедуру реалізації права на проведення мирних зібрань», - зазначив блогер Дрозд.

За словами пана Кирчака, головний редактор сайту буде переобиратися кожні три місяці. Зараз порталом завідує Микита ПідгораНа сьогодні в проекті працюють п’ятеро осіб. 

Look at UA співпрацює з Луганською правозахисною групою та налагоджує контакти з Хельсинською правозахисною групою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY