detector.media
19.10.2016 22:08
StarLightMedia оголосила про пітчинг форматів
StarLightMedia оголосила про пітчинг форматів
Група StarLightMedia оголосила про пітчинг форматів телевізійних проектів, серіалів, художніх і телевізійних фільмів. Про це повідомила прес-служба групи

В оголошенні сказано, що група шукає формати з метою їхнього виробництва для власних каналів, а також для подальшої дистрибуції на інших територіях.

Заявки пропонують надсилати на електронну пошту formats@slm.ua. Переможці будуть обрані під час відкритого конкурсу. Авторам проектів-переможців компанія обіцяє «гонорар, контракт і інші види грошової (і не тільки) винагороди».

Термін подання заявок на пітчинг – до 31 жовтня 2016 року.

Нагадаємо, 30 вересня в рамках фестивалю «Де кіно» відбулося урочисте вручення нагород переможцям пітчингу The Next Big Thing 2016, організованого «1+1 медіа». Цього року конкурс пройшов ушосте, за перемогу боролися кліпмейкери-початківці, яким було запропоновано зняти відеороботи на пісні 12 відомих українських артистів. Гран-прі The Next Big Thing 2016 та право зняти кліп для переможця проекту «Голос країни-6» отримав Олег Красюк за відеороботу на пісню Onuka «Світанок».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY