detector.media
18.10.2016 16:06
Формат «Розсміши коміка» продано у Фінляндію
Формат «Розсміши коміка» продано у Фінляндію
Формат гумористичного проекту «Розсміши коміка», який був представлений на кіноринку в Каннах, продано фінам

Про це повідомляє прес-служба «Кварталу 95».

За інформацією студії, розробкою та виробництвом проекту у Фінляндії буде займатися локальна продакшн-компанія Yellow Film & TV. Вже йде підготовка до зйомок та оголошено кастинг.

Прем’єра запланована на весну 2017 року на одному з телеканалів країни. Міжнародною дистрибуцією займається компанія Eсcho Rights.

«Реалізація формату в Фінляндії – це черговий успішний крок в міжнародному подорожі нашого контенту. І це дуже цікаво. У певному сенсі, наш проект «Розсміши коміка», який виробляють в різних точках на планеті Земля, це експеримент. У кожній країні є своя специфіка гумору, вона стає нам зрозуміліше. Один і той же формат, реалізований в Китаї, Литві, В'єтнамі або Фінляндії виглядає по-різному, хоча є і якісь універсальні правила – хороші жарти, артистизм, талант і харизма учасників підкуповують незалежно від національності», – прокоментував художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у вересні 2016 року серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» купила американська компанія Netflix. Про це під час скринінгу #КіноКраїни на VI Міжнародному форумі Kiev Media Week повідомила піар-директор студії «Квартал 95» Ірина Побєдоносцева.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY