detector.media
18.10.2016 14:24
Вийшов перший трейлер мультсеріалу «Мама поспішає додому»
Вийшов перший трейлер мультсеріалу «Мама поспішає додому»
Українська дитяча книжка «Мама поспішає додому» знайшла продовження в анімації – вийшов перший трейлер однойменного мультсеріалу для дошкільнят та їх батьків

В основі сюжету анімаційного серіалу «Мама поспішає додому» - надзвичайні пригоди звичайної родини, яка мешкає у великому місті та мусить творити дива, аби встигнути побути разом у сімейному колі. Щодня Мама і Тато поспішають додому до свого 5-річного сина Лесика, долаючи типові для мегаполісів - а інколи й геть неймовірні - перепони та вирішуючи заплутані ситуації, щоб вчасно ввечері усім разом зібратися, як справжня дружня родина, яка вірить у чудеса.

Історія прагне не лише розважати маленьких глядачів, але й в ігровій формі торкатися важливих аспектів сучасного життя, сприяти розумінню дитиною причин відсутності батьків та усвідомленню того, що попри все, родинні цінності - найголовніше.

Вперше книгу «Мама поспішає додому» було видано у 2010 році - з тих пір вона здобула велику популярність в Україні, країнах СНД та Європі, а незабаром буде видана у Китаї. Інтерактивний мобільний додаток, випущений за мотивами книги, отримав безліч схвальних відгуків та був завантажений більше 50 000 разів. Наразі, виробництвом анімаційного серіалу «Мама поспішає додому» займається видавництво книг та креативний продакшен мультимедійного дитячого контенту Glowberry (у складі FILM.UA Group) разом зі студією Animagrad. Цієї осені відбудеться інтернет-прем’єра пілотної серії серіалу, а орієнтовна дата готовності першого сезону - 2018 рік.

МАМА ПОСПІШАЄ ДОДОМУ

пригоди / комедія / для дітей 4-6 років

2D анімація / формат сезону 26 епізодів x 5 хв.

Виробництво: Glowberry / FILM.UA Group / Анімаград

Дата готовності (1-й сезон): 2018

Синопсис:

Усі чари світу на боці мами, яка поспішає додому!

Лесик та його сім’я живуть у звичайному місті звичайним життям, яке знайоме багатьом сучасним родинам: батьки Лесика йдуть зранку на роботу, щоб вирішувати там свої важливі справи, а Лесик на цілий день залишається вдома з нянею та друзям. Мама і Тато після роботи завжди поспішають додому до Лесика, інколи долаючи на своєму шляху неймовірні перепони та вирішуючи заплутані ситуації, щоб вчасно ввечері усім разом зібратися, як справжня дружня родина, яка вірить у чудеса. І в цьому їм допомагають усі чари світу!

Glowberry: креативний продакшен мультимедійного контенту для дітей

Заснований в 2009 році. Почавши зі створення дитячих ілюстрованих книг, компанія в 2010 році зробила перший в Україні книжковий додаток для iPad. З 2009 року компанія здійснила більше 40 успішних проектів, які отримали популярність та визнання в Україні, СНД, Європі та США, а також були відзначені національними та міжнародними призами та нагородами. Інтерактивні мобільні додатки Glowberry входять у базовий комплект програмного забезпечення планшетів Lenovo та Hewlett-Packard для продажу на англомовних територіях та неодноразово потрапляли у топ-списки Appstore та Google Play.

У липні 2016 продакшен Glowberry увійшов до складу FILM.UA Group.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY