detector.media
16.10.2016 12:06
У черговій серії «Сімпсонів» Путін обіцяє фальсифікувати результат виборів президента в США
У черговій серії «Сімпсонів» Путін обіцяє фальсифікувати результат виборів президента в США
Сьогодні, 16 жовтня, у 600-й серії мультсеріалу «Сімпсони» буде показано, як Гомер Сімпсон буде битися з президентом Росії Володимиром Путіним, який приїде в Спрінгфілд, щоб проголосувати за Дональда Трампа. Фрагмент серії опублікований на YouTube телеканалу Fox.

Про це повідомляє «Лівий берег».

Дія відбувається на виборчій дільниці, де з Гомером заговорив чоловік з бородою і в майці бейсбольної команди «Бостон Ред Сокс» (минулого тижня Трамп заявив, що підтримує її). В ході розмови він каже, що у Трампа є план, «як знову зробити Росію великою». У цей момент Гомер здогадується, що перед ним не звичайний виборець, лізе в бійку і зриває з Путіна маску.

Батько Гомера каже, що Путін є в списку виборців і пускає його в кабінку. Самого ж Гомера в списку немає, але Путін радить йому не хвилюватися, тому що хакери все одно забезпечать Трампу перемогу з показником 102%.

Нагадаєо, «Сі́мпсони» (The Simpsons) — американський анімаційний серіал, створений Меттом Ґрейнінґом для компанії Fox. Це сатирична пародія на стиль життя середнього класу США, втілена в сім'ї Сімпсонів, яка складається з Гомера, Мардж, Барта, Ліси та Меґґі. Більшість подій відбуваються у вигаданому містечку Спрингфілді. Шоу висміює численні аспекти життя, американську культуру, суспільство, навіть американське телебачення.

«Сімпсони» є найдовшим анімаційним серіалом в історії американського телебачення. Проект стартував 17 грудня 1989 року на телеканалі Fox у Шоу Трейсі Ульман. Виробник: продакшн-компанія Gracie Films.

Нагадаємо, у США існує низка свідчень того, що Росія  постачає WikiLeaks інформацію з листів електронної пошти американських політиків, які стосуються президентських виборів у Сполучених Штатах.

На фото - кадр з серіалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY