detector.media
14.10.2016 18:00
Прокат «Микити Кожум’яки» буде по всьому світу – Белінський
Прокат «Микити Кожум’яки» буде по всьому світу – Белінський
Повнометражний анімаційний фільм «Микита Кожум’яка», створений за допомогою комп’ютерної графіки українською продакшн-студією Panama Grand Prix, покужуть в усіх країнах світу

Про це «Детектору медіа» в інтерв’ю розказав продюсер мультфільму Дмитро Белінський.

«Інтерес до нашого фільму проявили всі країни. Шість компаній тільки з США готові купити права на наш фільм. Питання в тому, кого ми виберемо, які умови погодимо. Але великі країни, такі як США, хочуть отримати готовий фільм. Вони хочуть подивитися на нього і зрозуміти, що вони можуть із ним зробити: влаштувати кінотеатральний прокат у своїй країні або тільки телевізійний показ. І від цього залежатиме вартість наших із ними контрактів», – сказав вын.

Пан Белінський зазначив, що договори будуть фіналізовані на початку листопада під час American Film Market.

«На початку листопада відбудеться American Film Market, де ми покажемо наш фільм, і там ми фіналізуємо всі наші договори. Тобто ми вже в Каннах могли підписати договір на всю Латинську Америку. Ми відмінили договори з Францією, Німеччиною, Латинською Америкою – нам не сподобалися умови, які нам пропонували, і ми вирішили перенести все на листопад, щоб отримати для себе цікавіші умови, коли фільм буде готовий. Ми впевнені в своєму продукті, в тому, що він виглядає по-європейськи, історія зрозуміла всім глядачам у світі і можна отримати непогані умови по контрактах, – сказав продюсер і додав, що зараз фільм показуватимуть в Україні, а в січні  кінотеатральний прокат нашого фільму відбудеться в Японії. – Японці вже взяли діалогові листи і займаються адаптацією сценарію на японську мову».

В широкий кінотеатральний прокат в Україні фільм вийшов 13 жовтня.

Тривалість фільму – 80 хвилин.Продюсери мультфільму – Дмитро Белінський, Ігор Рома та Ірина Манжосова, режисер – Манук Депоян, сценаристи – Олена Шульга, Світлана Куценко та Філ Паркер.

Мультфільм брав участь у Каннському кінофестивалі та отримав контракти на показ у 15 країнах світу, в тому числі, в Великобританії, Китаї, Японії, Кореї, Польщі, Болгарії, Туреччині та інших.

Робота над мультфільмом почалася в 2009 році, бюджет склав $4 млн. В Україні права на телевізійний показ фільму придбав Новий канал.

Більше про фільм – в інтерв’ю «Детектора медіа» з головним продюсером «Микити Кожум’яки», керівником студії Panama Grand Prix Дмитром Белінським.

Як писав «Детектор медіа», під брендом українського повнометражного 3D-мультфільму «Микита Кожум’яка» почали продавати сосиски та канцтовари

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY