detector.media
13.10.2016 19:08
Українська акторка, що грала в ситкомі «Леся+Рома», зніматиметься у Голлівуді
Українська акторка, що грала в ситкомі «Леся+Рома», зніматиметься у Голлівуді
Молода українська актриса Іванна Сахно отримала роль в продовженні фантастичного бойовика «Тихоокеанський рубіж» про боротьбу гігантських роботів, керованих людьми, з морськими чудовиськами інопланетного походження.

Про це повідомляє видання okino.ua з посиланням на Empire.

Кого саме зіграє Іванна Сахно, не повідомляється.

18-річна уродженка Києва Іванна Сахно дебютувала на ТБ в ситкомі «Леся+Рома». ЇЇ дебют на великому екрані відбувся в 2013 році в дитячій пригодницької стрічці «Іван Сила», де дівчині дісталася партія любовного інтересу головного героя, циркового силача Івана Фірцака. Останньою на сьогоднішній день роботою актриси є головна жіноча роль в міні-серіалі про Чорнобильську катастрофу «Чорна квітка».

У голлівудському фільмі Іванна Сахно візьме участь вперше, хоча вчилася і живе в Лос-Анджелесі (США).

У режисерському кріслі «Тихоокеанського кордону-2» знаходиться Стівен С. ДеНайт (серіали «Ляльковий дім», «Шибайголова»). Гільєрмо дель Торо цього разу обмежився функціями продюсера. У ролях задіяні Скотт Іствуд, Рон Перлман, Джон Бойега, Макс Мартіні. Реліз заплановано на 22 лютого 2018 року.

Нагадаємо, перший «Тихоокеанський рубіж» вийшов влітку 2013 року, удостоївся непоганих відгуків критиків і зібрав в прокаті 411 мільйонів доларів.

На фото - Іванна Сахно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY