detector.media
12.10.2016 19:10
Програма Юрія Володарського «Книжковий стан» перейшла з радіо Nostalgie на «Аристократи»
Програма Юрія Володарського «Книжковий стан» перейшла з радіо Nostalgie на «Аристократи»
Радіопрограма Юрія Володарського про літературу «Книжковий стан» («Книжное сословие») з 10 жовтня виходить на інтернет-радіо «Аристократи».

Про це «Детектору медіа» повідомив її автор, критик літератури та кіно Юрій Володарський.

Програма йтиме в прямому ефірі онлайн-радіощопонеділка о 17:00.

Нагадаємо, з 20 квітня програма виходила на хвилях радіостанції Nostalgie 99 FM у записі.

Юрій Володарський розповів, що від початку програма придумувалася для «Аристократів». Але через непорозуміння щодо технічних деталей вона свого часу на онлайн-радіо не вийшла. Натомість автора запросили випускати передачу на Nostalgie.

«Згодом влада на цій радіостанції змінилася, і нам швидко дали зрозуміти, що їм це не цікаво. Я написав про це в Facebook і отримав декілька пропозицій від різних радіостанцій, зокрема й FM. Зі мною сконтактував і один із засновників “Аристократів” Ярослав Лодигін, й ми одразу про все домовилися. Я дуже цьому радий. Бо слухачі нашої програми на радіо Nostalgie певною мірою були випадковими. Вони просто гортали музичні хвилі і натраплялина передачу про книжки. Це не те, що їх свідомо цікавило. На “Аристократах” же аудиторія зовсім інша. Туди люди заходять спеціально, аби послухати розмови про ті теми, які є для них цікавими. Програма тепер буде для дещо вужчого кола слухачів-книголюбів», - розповів пан Володарський.

Передача «Книжковий стан» триває майже годину й виходить за підтримки книжкового інтернет-магазину Yakaboo.

Через перехід до прямоефірного формату автор дещо поміняв порядок рубрик у програмі.Кожен випуск програми включає в себе розмову із гостем – письменником, поетом, видавцем, критиком та іншими людьми, пов’язаними з літературою. Крім того передача має рубрики: «Літературні новини»,«10 новинок книжкового магазину Yakaboo», «ТОП-книга» (рецензія Юрія Володарського на одну з книг), «Вірш на прощання», «Музика бібліофіла» та інші.

Крім того, Юрій Володарський не виключає, що в майбутньому комунікуватиме зі слухачами через коментарі до Youtube-трансляції ефіру або в інших форматах.

Як критик Юрій Володарський також регулярно співпрацює з різними українськими виданнями.

Фото - aristocrats.fm

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY