detector.media
12.10.2016 12:35
На «1+1» стартує політична комедія «Кандидат»
На «1+1» стартує політична комедія «Кандидат»
24 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 16-серійної комедії «Кандидат» виробництва «1+1 Продакшн», яка знята за власним форматом телеканалу

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

У центрі сюжету  -  директор ковбасного заводу Олексій Олексійович Калач, який через свою дружину опиняється на межі банкрутства. Скориставшись цим, люди мера пропонують йому взяти участь у виборах міського голови, а натомість обіцяють фінансову допомогу від нібито незалежних бізнесменів. Насправді ж задум мера зовсім інший - щирий і дивакуватий Калач має стати технічним кандидатом і відтягувати голоси у опонента мера. Довірливий Олексій пристає на їхню пропозицію і вступає в політичну гонку, не підозрюючи, що він лише маріонетка.

«Спочатку Калач не розуміє, в яку заплутану історію він виявився втягнутим. Він добрий, наївний, але, як і багато українців, в моменти максимального напруження здатний на багато що. Тому коли він бачить, що його як кандидата не сприймають всерйоз, готовий усіма силами боротися до останнього, - каже Антон Лірник, який в серіалі виконав роль Олексія Калача. - Я вважаю, що головна зброя Кандидата - позитив і оптимізм».

Його опонента у передвиборчих перегонах зіграє Юрій Горбунов, з яким Лірник змагається ще й в «Лізі сміху».

«"Кандидат" - серіал про наші реалії. Ми не перший рік живемо, і вже розуміємо, як маніпулюють громадською думкою. Я вважаю, добре, що ми почали про це відкрито говорити - може, щось зміниться в нашій країні, - говорить Горбунов. - У «Центральній лікарні» я вже грав чиновника, але в «Кандидаті» у мого героя більше фарб. Тут я граю негідника, хабарника, не зовсім чесного і чистого на руку мера, який готовий розтерзати будь-кого, хто стоїть на його шляху».

Зйомки пілота «Кандидата» почалися у 2014 році, рік тому «1+1 Продакшн» розпочав зйомки 16-серійної комедії. Продюсери – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером виступив Павло Потатуєв.

У серіалі також зіграли Антон Холькін, Марк Дробот, Леся Самаєва, Костянтин Корецький, Вікторія Токманенко та інші.

Нагадаємо, «1+1 Продакшн» почав роботу над історичним серіалом «Інгігерда», що оповідає про шведську принцесу, дружину київського князя Ярослава Мудрого. Також телеканал «1+1» розглядає можливість продовження документального проекту «Україна. Повернення своєї історії», який вийшов в ефірі 25 серпня.

Фото: «1+1»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY